Hlavica elektrickej zubnej kefky má niekoľko rozhraní

Theelektrická kefkahlava má dve rozhrania, najmä rotačnéelektrická kefkaa elektrická zubná kefka so sonickou vibráciou.2. Existujú tri druhy pohybových režimov pre hlavu kefky elektrickej zubnej kefky: jeden je vratný lineárny pohyb hlavy kefky, druhý je rotačný pohyb a druhý je kompletná sada elektrickej zubnej kefky s dvoma hlavami kefky.Štetinky hlavy zubnej kefky sú vyrobené z mäkkých plastových vlákien a konce štetín sú spracované do guľôčok, ktoré nepoškodia zuby a ďasná a neovplyvnia účinok čistenia.Dokáže nielen vyčistiť každý zub, ale aj masírovať ďasná.Rukoväť zubnej kefky je vybavená silným a slabým prepínačom režimu prepínania a rýchlosť pohybu hlavy zubnej kefky je možné zvoliť podľa osobných potrieb.
Magnetická levitačná elektrická zubná kefka pre dospelých

1. Hlava elektrickej zubnej kefky má dve rozhrania, najmä rotačnéelektrická kefkaa elektrická zubná kefka so sonickou vibráciou.
elektrická kefka

2. Hlava kefky má tri druhy pohybových režimovelektrická kefka: jeden je vratný lineárny pohyb hlavice kefky, druhý je rotačný pohyb a druhý je kompletná sada elektrickej zubnej kefky s dvomi hlavicami kefky.Štetinky hlavy zubnej kefky sú vyrobené z mäkkých plastových vlákien a konce štetín sú spracované do guľôčok, ktoré nepoškodia zuby a ďasná a neovplyvnia účinok čistenia.Dokáže nielen vyčistiť každý zub, ale aj masírovať ďasná.Rukoväť zubnej kefky je vybavená silným a slabým prepínačom režimu prepínania a rýchlosť pohybu hlavy zubnej kefky je možné zvoliť podľa osobných potrieb.
sonická zubná kefka


Čas odoslania: 15. decembra 2022